Onderzoek naar behoeften van consumenten ter verbetering en promotie van A-merken

Enquêtes

Enquete opzetten

Heeft u een goed idee en wilt u getoetst hebben of dit idee commercieel interessant is? Neem dan contact met ons op. Wij bieden verschillende opties om een concept in een vroeg stadium te testen. Hierbij maken wij gebruik van onze deelnemers welke binnen de doelgroep van uw product of dienst passen. Zij geven hun mening en wij vertalen dit naar een duidelijk rapport.

Door tijdig gebruik te maken van de diensten van Nationale Enquete kunt u veel tijd en geld besparen. Meten is weten. Hoe eerder u weet of een idee kans van slagen heeft, hoe groter de kans dat u succesvol tot de lancering van het product kunt overgaan.

 

Afnemen van de enquete

Dagelijks komt u met producten en diensten van Nederlandse ondernemers in aanraking. Wat vindt u van deze producten, wat kan er verbeterd worden, waarom besluit u het product van een specifieke leverancier te kopen ... Wij onderzoeken waar u behoefte aan heeft, zodat ondernemers hun producten en diensten hier beter op kunnen afstemmen.

Deelnemen aan de Nationale Enquete is leuk en leerzaam, maar wij belonen u ook voor uw kostbare tijd, doordat u kans maakt op leuke prijzen.

ja, ik wil meedoen!

NationaleEnquete.nl voert zeer uiteenlopende onderzoeken uit. Dat doen wij op een gedegen wijze en volgens gerenommeerde onderzoeksmethoden. Wij onderbouwen elk resultaat met concrete cijfers en doen onderzoek bij een zo breed mogelijke doelgroep. Bij NationaleEnquete.nl zijn meer dan 400.000 Nederlanders aangesloten in verschillende doelgroepcategorieën, die wij allen als respondenten voor onder onderzoek kunnen inzetten.

Gaat uw voorkeur naar één of meerdere van deze onderzoeksmethoden uit?
Klik op het onderzoek van keuze of neem contact op met ons klantenserviceteam 050 - 211 00 80.