Onderzoek naar behoeften van consumenten ter verbetering en promotie van A-merken

Evenementen onderzoek

Evenementen zijn er in alle soorten en maten. Van beurs tot sponsoring en van sportevenement tot culturele vorming. Bedrijven krijgen veel aandacht door aan een evenement mee te doen. Een uitgelezen kans om (nieuwe) klanten te ontmoeten en uw product of dienstverlening onder de aandacht te brengen. Daarom is het goed om door middel van evenementenonderzoek te toetsen hoeveel mensen uw evenement bezocht hebben en wat zij er van vonden. NationaleEnquete.nl voert dit onderzoek graag voor u uit. Wij hebben jarenlange ervaring en doen gedegen onderzoek. Met onderbouwde cijfers krijgt u inzicht in het concrete resultaat van het evenementonderzoek.

Openbaar
Een evenement is een openbare gebeurtenis, waar heel veel bezoekers op af komen. Afhankelijk van de branche krijgt u de gelegenheid om uw product of dienstverlening te tonen door middel van een stand en hier de aandacht op de vestigen. Vooraf kunt u uw doelgroepen attenderen op het evenement dat komen gaat. Door middel van evenementenonderzoek komt u er achter of de merchandising, vooraankondigingen, uitnodigingen en ticketverkoop het juiste resultaat hebben behaald.

Manieren
De meeste evenementen zijn erop gericht om producten te promoten en de verkoop te vergroten. Des te interessanter is het om door middel van evenementenonderzoek te achterhalen hoeveel bezoekers er op af zijn gekomen, wat de leeftijdscategorieën waren en wat het opleidingsniveau was. Ook kan de waardering en de beleving voor het evenement gemeten worden. Misschien wel het belangrijkste, is het bedrag dat per persoon tijdens het evenement is uitgegeven. Er kan zelfs onderzocht worden, hoe de looproute van de bezoekers is geweest en welke bedrijfsstand zij het langst bezocht hebben.

Interesse?
Bent u geïnteresseerd in evenementenonderzoek? U kunt dit laten uitvoeren door NationaleEnquete.nl. Als u wilt weten wat het kost, kunt u met het contactformulier een offerte aanvragen.
Hebt u direct een vraag of hulp nodig bij het invullen van dit formulier? Ons klantenserviceteam staat voor u klaar: 050 – 211 00 80.
afnemen