Onderzoek naar behoeften van consumenten ter verbetering en promotie van A-merken

Marktonderzoek

Marktonderzoek voor A-merken

Wilt u marktonderzoek laten verrichten onder uw doelgroep, gebruik dan onze ervaring. Cijfers zeggen namelijk niets zonder goede analyse. NationaleEnquete verwerkt data gestructureerd, overzichtelijk en transparant. Wij willen uitsluitend afgerekend worden op kwalitatief marktonderzoek.

Onze leden bevinden zich in alle lagen van de bevolking. In tegenstelling tot veel andere marktonderzoekbureaus hebben wij juist veel jongeren onder onze leden. Zij bevinden zich in de leeftijd van 18 tot 25 jaar. Een zeer gewilde doelgroep! Uiteraard hebben wij ook ervaring met marktonderzoek onder oudere leden. Met 400.000 aangesloten Nederlanders weten wij voor alle diensten en producten de juiste doelgroep te selecteren.

Meer weten over marktonderzoek en data-analyse?

Vindt u het moeilijk om uw data zelf te analyseren? Wij nemen het werk graag uit handen. Wilt u zelf data verzamelen, bijvoorbeeld door een spaarpas te introduceren of op uw website een vragenlijst te plaatsen, ook dan denken wij met u mee.

Wij helpen ondernemingen bij het maken van belangrijke beslissingen. Deze worden gemaakt op basis van door ons verzamelde data. Dit doen we door gevalideerd onderzoek, enquêtes, steekproeven en testpanels. Wilt u deelnemen aan onze onderzoekmethodes, dan bent u van harte welkom. Ook uw mening telt en helpt onze klanten om de diensten en producten op uw wensen af te stemmen.