Onderzoek naar behoeften van consumenten ter verbetering en promotie van A-merken

Marktonderzoekbureau

Wilt u weten hoe tevreden uw klanten zijn? Bent u benieuwd naar de naamsbekendheid van uw bedrijf? Zomaar een aantal redenen om een marktonderzoekbureau in te schakelen. Via NationaleEnquete.nl is dat mogelijk. Elk onderzoek wordt door ons eigen marktonderzoekbureau uitgevoerd. Wij doen gedegen onderzoek en hebben jarenlange ervaring in de uitvoer en toepassing van de juiste onderzoeksmethode.

Doelgroep
Elk marktonderzoekbureau wil vooraf precies weten wat u wilt onderzoeken en voor wie het onderzoek geldt. De doelgroep van het onderzoek is daarvoor erg belangrijk. NationaleEnquete.nl weet uw doelgroep te vinden. Vooral jongeren tussen 18 en 25 jaar bevinden zich onder onze doelgroep en bereiken wij goed via digitale en social media. Maar ook oudere doelgroepen weten wij goed te bereiken. Zo´n 400.000 Nederlanders zijn bij ons aangesloten en kunnen we voor elk marktonderzoek selecteren. Vraag uw onderzoek aan via NationaleEnquete.nl. Wij voeren het graag voor u uit.

Gedegen onderzoek
Vandaag de dag kunnen bedrijven niet meer zonder marktonderzoek. Als marktonderzoekbureau voeren wij onderzoek uit voor A-merken en grote bedrijven die een nieuw product op de markt willen introduceren. Daarom voeren wij alleen gedegen onderzoek uit. Zowel kwalitatief als kwantitatief onderzoek maken hier deel van uit. De onderzoeksresultaten onderbouwen we met cijfers, zodat u concreet met het resultaat aan de slag kunt gaan en bijvoorbeeld uw kwaliteit en service kunt verbeteren.

Marketingtool
Veel bedrijven gebruiken marktonderzoek als marketingtool. Met de resultaten die wij als marktonderzoekbureau op tafel leggen, kunnen bedrijven hun marketingbeleid aanpassen en weten ze beter hun product te presenteren en hun medewerkers op de juiste manier te instrueren. Marktonderzoek levert op deze manier een positieve bijdrage aan de totale omzet van een organisatie.

Aanvraag
Wat kost het inhuren van een marktonderzoekbureau? Om antwoord op die vraag te krijgen, kunt u meteen een offerte aanvragen. Ons klantenserviceteam kan u hierbij helpen. Ontvang alle informatie over de tarieven van ons marktonderzoekbureau en geef opdracht onderzoek te laten uitvoeren. Bel vandaag 050 – 211 00 80.

enquetes