Onderzoek naar behoeften van consumenten ter verbetering en promotie van A-merken

Online onderzoek en enquêtes

Uit online onderzoek en enquêtes kan veel informatie verzameld worden. Gemakkelijk wanneer u snel bepaalde zaken wilt achterhalen. NationaleEnquete.nl heeft jarenlange ervaring in het uitvoeren van onder ander online onderzoek en enquêtes. Wist u dat wij veel jongeren tussen 18 en 25 jaar bereiken via de digitale weg? Ook oudere doelgroepen brengen wij voor u in kaart. Resultaat uit verkregen online onderzoek, onderbouwen wij altijd met cijfers. Zo weet u waar u aan toe bent.

Voordelen
Online onderzoek en enquêtes heeft een aantal grote voordelen ten opzichte van andere soorten onderzoek. Het is relatief goedkoop en in korte tijd wordt veel informatie verzameld. Het is bovendien gebruiksvriendelijk voor de respondent. Die bepaalt immers zelf, wanneer hij antwoord op vragen geeft. Wel is het van belang dat e-mailadressen van de respondenten bekend zijn bij de onderzoeker. De antwoorden kunnen direct worden ingevoerd en dat vergemakkelijkt weer de verwerking van alle gegevens, zodat er snel een analyse en resultaat verkregen wordt.

Gegevens
De gegevens bij online onderzoek en enquêtes worden gehaald uit vragenlijsten. Die worden via internet op elektronische wijze aangeboden aan de respondenten. Afhankelijk van het antwoord, klikt de vragenlijst vanzelf door naar een volgende vraag. Daar waar een antwoord onvolledig is, leest de respondent dat er nog iets ingevuld moet worden. Sommige vragen kunnen onbeantwoord blijven, terwijl bij andere vragen een antwoord verplicht is. Soms wordt er bij online onderzoek en enquêtes gebruik gemaakt van een online panel. Meerdere respondenten tegelijk worden ondervraagd en kunnen eventueel ook op elkaars antwoord reageren.

Kosten
Benieuwd of online onderzoek en enquêtes ook iets voor u kan betekenen? Wilt u het eventueel door NationaleEnquete.nl laten uitvoeren?
Vraag vrijblijvend een offerte aan, zodat u meteen ziet wat een dergelijk onderzoek kost.
Hebt u hulp nodig bij het invullen van onderstaand formulier? Onze afdeling klantenservice helpt u graag: 050 – 211 00 80.

 
red_circle      grey_graph      blue_circle