Onderzoek naar behoeften van consumenten ter verbetering en promotie van A-merken

Website-onderzoek

U hebt flink geïnvesteerd in uw website en denkt dat alles in orde is. Of toch niet? Waarderen uw bezoekers de website, weten zij hun informatie te achterhalen, vinden ze het gemakkelijk navigeerbaar en kunnen zij snel een bestelling plaatsen? Wanneer u website-onderzoek door NationaleEnquete.nl laat uitvoeren, hebt u in korte tijd antwoord op al deze vragen. Tegenwoordig zijn bedrijven enorm afhankelijk van hun website. Klanten vragen informatie aan, doen een bestelling en laten hun eigen informatie achter. Al jaren heeft NationaleEnquete.nl ervaring in het uitvoeren van website-onderzoek. Wij komen met concreet resultaat en onderbouwde cijfers, waardoor u in staat bent uw website te optimaliseren.

Beoordeling
Bij website-onderzoek gaat het eigenlijk om de beoordeling van uw website. Wat zijn de sterke en de zwakke punten van uw website en hoe komt de informatie over op de doelgroep? Door middel van website-onderzoek komt u er achter hoe de bezoekers de uitstraling, de informatie, interactiviteit en onderdelen beoordelen en waarderen. Aan de hand van de uitkomsten van het website-onderzoek, kunt u aanpassingen doorvoeren.

Navigeren
Tijdens het websitebezoek en het navigeren, wordt de bezoekers een aantal vragen gesteld over de algemene indruk en de bruikbaarheid van de website. Daarnaast wordt er in website-onderzoek aandacht besteed aan het gebruikersgemak. Ook worden bezoekers uitgenodigd om verbeteringen aan te dragen en uit te leggen, welke associatie ze bij de website hebben. Ook kwantitatieve gegevens, zoals bezoekersaantallen, duur van bezoek en url-gegevens, kunnen in de resultaten van het website-onderzoek worden meegenomen.

Antwoord op vragen
Vindt u het van belang om ook website-onderzoek te laten uitvoeren? Bij NationaleEnquete.nl bent u aan het juiste adres. Wanneer u wilt weten wat het kost, kunt u met behulp van onderstaand formulier een offerte aanvragen. Hulp hierbij nodig? Neem gerust contact op met onze afdeling Klantenservice. Zij staan u graag te woord en geven antwoord op al uw vragen: 050 – 211 00 80.

enquetes