Onderzoek naar behoeften van consumenten ter verbetering en promotie van A-merken

Woningmarktonderzoek

Zou u graag willen weten wat de woonbehoefte van Nederlanders is? Door middel van woningmarktonderzoek is dat te achterhalen. Woningmarktonderzoek kunt u heel gemakkelijk door NationaleEnquete.nl uit laten voeren. Wij doen al jaren gedegen onderzoek voor grote opdrachtgevers, waaronder veel A-merken. Wist u dat zo´n 400.000 Nederlanders bij ons is aangesloten en dat wij jongeren tussen de 18 en 25 jaar goed via de digitale wegen weten te bereiken? De resultaten van onderzoek worden door ons altijd onderbouwd met cijfers.

Woonbehoefte
Vooral wanneer u als organisatie zelf te maken hebt met de woonbehoefte van mensen in alle leeftijdscategorieën, is woningmarktonderzoek het aangewezen middel om hier achter te komen. Voorkeur voor leefomgeving, het uitgavenpatroon, de voorzieningenwens, de toekomstige behoeften en de gezinssamenstelling zijn zomaar een aantal factoren die inzicht in de woonbehoefte geven. Woningmarktonderzoek houdt hier rekening mee. Door middel van woningmarktonderzoek weten bouwbedrijven en projectontwikkelaars beter in te spelen op de woonbehoefte.

Combinatie
Woningmarktonderzoek maakt enerzijds gebruik van bestaande gegevens, afkomstig uit bevolkingsonderzoek. Dit deskresearch geeft een duidelijk beeld over de samenstelling van de bevolking, de woningvoorraad in steden en dorpen, nieuwbouwprojecten en migratie. Daarnaast neemt kwalitatief onderzoek een belangrijke plek in. Het namelijk van groot belang wat ondervraagden zelf vinden en wat hun mening is. Het draait bij woningmarktonderzoek immers om de wens en de behoefte van de woningzoekende. Wat is hun specifieke woonwens, wat vinden zij qua milieu belangrijk en hoeveel geld willen zij maandelijks aan huur of hypotheek uitgeven?

Aanvraag
Interesse in het laten uitvoeren van woningmarktonderzoek? Een offerte hiervoor aanvragen gaat gemakkelijk via het offerteformulier. Zo weet u meteen wat het kost.
Voor eventuele assistentie bij het invullen, kunt u onze klantenservice bellen: 050 – 211 00 80.

voor_bezoekers