Onderzoek naar behoeften van consumenten ter verbetering en promotie van A-merken

Zorgonderzoek

Wist u dat zorgonderzoek tegenwoordig een belangrijke plek inneemt in de zorgsector? Wanneer u hiermee te maken hebt, is het aan te raden om zorgonderzoek via NationaleEnquete.nl uit te laten voeren. Wij doen al jaren gedegen onderzoek en onderbouwen resultaten altijd met cijfers, tabellen en grafieken. Onder onze respondenten bevinden zich bijna een half miljoen Nederlanders. Een reden te meer om zorgonderzoek door ons uit te laten voeren.

Vergrijzing
De bevolkingssamenstelling van Nederland verandert. Nederland vergrijst en de zorgsector ondervindt hier behoorlijk de gevolgen van. Vanuit de overheid wordt het gestimuleerd om zo lang mogelijk zelfstandig te blijven wonen, met hulp aan huis. Het is daarom cruciaal om de behoefte van ouderen goed in kaart te brengen. Zorgonderzoek geeft hier antwoord op. Via zorgonderzoek komen onder andere zorg- en gezondheidsinstellingen er achter, wat de ervaring is van cliënten en wat zij belangrijk vinden. Daarnaast kunnen in het zorgonderzoek ook de zorgverleners en mantelzorgers ondervraagd worden. Vanuit een zo breed mogelijk perspectief komt er op die manier antwoord op vragen omtrent de gehele zorgverlening.

Kwaliteitsverbetering
Zorgverzekeraars zijn continu bezig om de kwaliteit in de zorg te verbeteren. Daarnaast worden er vanuit de overheid keer op keer bezuinigingen in de zorg doorgevoerd. Verzorgingstehuizen sluiten, zorginstellingen worden bij gemeenten ondergebracht en ouderen moeten steeds meer op mantelzorg terugvallen. Allerlei ontwikkelingen, waardoor zorgonderzoek onmisbaar wordt. Alle belanghebbenden uit de zorgsector, kunnen via zorgonderzoek te weten komen wat de doelgroep vindt en wil. Zorgonderzoek kan op diverse manieren uitgevoerd worden, waaronder tevredenheidsonderzoek, ervaringsonderzoek en marketingonderzoek. De doelgroepen kunnen bovendien uiteenlopen van cliënten en mantelzorgers tot medewerkers en zorginstellingen.

Offerte
Spreekt het concept van NationaleEnquete.nl u aan? Wilt u weten wat het laten uitvoeren van zorgonderzoek kost? Vraag gerust en vrijblijvend een offerte aan. U kunt daar het contactformulier voor gebruiken.
Voor vragen of hulp, staat ons klantenserviceteam voor u klaar: 050 – 211 00 80.

enquetes